ANKARA / SİNCAN - Alparslan İlkokulu

May

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağına "https://gorusoneri.meb.gov.tr"  adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak. Konu ile ilgili görseler aşağıda sunulmuştur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler büyük bir coşkuyla kutlandı.  Kutlama etkinlerinde emeği geçen başta tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca katkıda bulunan ve törenimize katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Okulumuzda deprem konulu resim yarışması yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Nis

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Bilge KURTOĞLU koordinatörlüğünde Anasınıfı A şubesi Çiçekler Sınıfı'nın öğrencileri ile  yürütülen 'Atıklardan Sanata' eTwinning projesinde sona gelindi.

Tem

Okulumuzun kurucu müdürü ve yaklaşık iki eğitim-öğretim yılı müdür vekilliğini yürüten Barış KARADEMİR, okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan veda programında biraraya geldiler. Alparslan İlkokulu'na vermiş olduğu katkılarından dolayı okul öğretmenleri adına Müdür Yardımcısı Serkan KARAASLAN plaket taktim etti.Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Tem

32 Yıllık Eğitim-Öğretim hayatını tamamlayan okulumuz sınıf öğretmeni Mustafa Felek öğretmenimize emeklilik hayatında mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesi temennileri ile öğretmen arkadaşların hazırlamış olduğu veda programı gerçekleştirildi.Programda Okul Müdürü Barış KARADEMİR Alparslan İlkokuluna vermiş olduğu katkılarından dolayı öğretmenimize plaket taktim etti.